"Segueix-nos a les xarxes socials"

Extraescolars

A part de les activitats per a nins i joves que oferim en el nostre centre, contem amb una àmplia oferta d'activitats extraescolars que a dia d'avui es desenvolupen en nombrosos centres escolars de Manacor.

Total English

Activitat lúdica en anglès. El nostre principal objectiu és que experimentin, aprenguin i gaudeixin de l’anglès mitjançant cançons, històries, experiments, jocs de pistes i molt més. (3-12 anys)

Psicodance & jocs

Activitat que pretén treballar la psicomotricitat, les habilitats perceptiu-motrius i l’esquema corporal dels nins/es mitjançant elements bàsics del ball com: com la coordinació, la flexibilitat, l’equilibri, la força i el ritme.
Duran les sessions es donarà molta importància al joc com a eina de treball i a la psicomotricitat per a la presa de consciència del propi cos i de sí mateixos.

Zumba

Classes plenes de ritme, música, dansa i diversió, on es treballaran diversos estils de ball amb el principal objectiu de passar- s’ho bé, fer amics i aprendre a ballar. (3-12 anys)

Total Sports

Activitat lúdica- esportiva que pretén treballar i millorar les habilitats perceptives-motrius, així com els valors presents en les diferents formes d’activitat física. Realitzarem jocs tradicionals i populars, esports alternatius, esports col·lectius i individuals amb implement/sense implement, acrosport, entre d’altres.

Robòtica

És una activitat extraescolar innovadora que fomenta l'interès per la robòtica, la ciència i la tecnologia i desenvolupa les habilitats i competències del segle XXI.  Es fomenta la creativitat, les nocions bàsiques de la informàtica, la resolució de problemes i el  més important; aprenen de manera lúdica.

Es fonamenten en la construcció activa i el descobriment guiat per l'alumnat. Els participants treballen en grups reduïts per projectes i interessos seguint el mètode científic.

Kangoo Jumps

Activitat lúdica amb implement dirigida a nins/es de primària, on es fa ús d’unes botes que faciliten el rebot, com a cangurs, aportant un component catàrtic molt elevat per als nins/es. Es realitzen tota una sèrie de jocs i exercicis que et permeten treballar diferents habilitats com la coordinació, la resistència, l’equilibri, la postura corporal i el ritme.

Patinatge

El patinatge és un esport molt complet, ideal per al desenvolupament psicomotriu del nen, especialment de l'equilibri i coordinació. És molt divertit, amb modalitats diverses (hoquei, artístic, velocitat, etc.) i molt susceptible d'adaptar altres jocs i integrar-los amb els patins (bàsquet, voleyball, futbol, jocs clàssics).  És una activitat que convida a la interacció amb altres nens i jugar en grup pel que afavoreix la integració i socialització.

 

Si estàs interessat en participar en alguna de les nostres activitats extraescolars o t'agradaria que vinguéssim al vostre centre*, no dubteu en contactar amb nosaltres.

*A més de les activitats exposades anteriorment, també es disposen d'altres extraescolars, com arts marcials, atletisme, dansa moderna, hip hop, art&joc, total experience i study time. 

 

 

 

Imprimeix Correu-e