"Segueix-nos a les xarxes socials"

Serveis/activitats

REFORÇ GENERAL

Classes destinades a millorar aquells aspectes que es necessitin reforçar. El principal objectiu és guiar l'alumne en el seu procés d'aprenentatge.
Preus especials REFORÇ MIGDIA ( destinats a nins/es de centres concertats)

REFORÇ D'ANGLÈS

Es treballen els aspectes més formals de la llengua anglesa, en els seus quatre camps: grammar, reading, writing i speaking. Fen possible així una millora tant en l'expressió escrita com oral.
També oferim preparació per a proves específiques (PET, FIRST, B2).

TOTALENGLISH

“Learning English can be fun”. Activitat lúdica en anglès. El nostre principal objectiu és que experimentin, aprenguin i gaudeixin de l'anglès mitjançant cançons, històries, experiments, jocs de pistes i molt més. Activitats adreçades a alumnes de Infantil, Primària.

 • Kids
  dirigida a alumnes d'infantil on es combinen les següents activitats:

  • Sing&tales: A través de cançons, contes i jocs, els nins aprenen una manera divertida d'utilitzar l'anglès. Així, immediatament ho vinculen amb una experiència positiva.
  • Sport Games: Es treballa la psicomotricitat mentre que aprenen anglès a través de circuits, jocs infantils, mímica i expressió corporal.
  • Sherlocks: Activitat lúdico-educativa mitjançant jocs d'investigació amb la qual es fomenta la recerca i el pensament deductiu (petites gimcanes, trencaclosques, etc.)
 • Junior
  dirigida a alumnes de primària i primer cicle d'ESO on es combinen les següents activitats:

  • Sherlocks: Activitat lúdico-educativa que es treballa mitjançant jocs d'investigació,  fomentant la comprensió lectora i la lògica. També el vocabulari i els aspectes més gramaticals.
  • Crazy Science: Activitat que pretén introduir als nins i nines dins el món de la ciència d'una manera pràctica a través de la realització d'experiments i manualitats.
  • Brain²: Activitat on es pretén despertar la curiositat per les matemàtiques, sense oblidar l'objectiu fonamental: divertir-se. Aprendran i es divertiran, gràcies a una metodologia lúdica i interactiva, amb el joc com a principal responsable (puzzles, sudokus, tangram, àbac, etc.)

Cursos d'anglès per a adults

Cursos en petits grups i/o individuals de nivell bàsic, intermedi, avançat i/o preparació per proves específiques.
Disponibilitat pels matins i capvespres.

 

Imprimeix Correu-e